Lip en partners BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haskeruitgang 109 , 8447 CK Heerenveen, Frater

E-mail

Over Lip en partners BV

Welkom

Lip en partners staan voor adviseurs voor het midden- en kleinbedrijf, met twee hoofddisciplines Administratieve dienstverlening & Belastingadvies die elkaar aanvullen en versterken.

Goed luisteren, doorvragen en uw situatie analyseren, dat vormt de basis van onze dienstverlening. Wat doen wij concreet? Natuurlijk het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van de bijbehorende fiscale aangiften.

Minstens zo belangrijk zijn de adviezen die bij dit werk horen. De fiscale en bedrijfseconomische advisering omvat herstructureringen van ondernemingen, overnames, financiële- en successieplanning, het inrichten van administraties en begeleiding van financieringsaanvragen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerenveen Frater

Is Lip en partners BV in Haskeruitgang 109, Heerenveen Frater 8447 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerenveen Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817756]