Logopedie Catharina

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Luykenstraat 116 , 2026 AJ Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Logopedie Catharina

Met of zonder verwijzing (afhankelijk van uw verzekering) van een huisarts, medisch specialist of orthodontist kunt u bij Logopedie Catharina terecht komen.

Binnen de logopedie is aandacht voor uiteenlopende stoornissen:

- Stemstoornissen.
- Gehoorstoornissen.
- Eet- en drinkstoornissen.
- Taalstoornissen.
- Spraakstoornissen.

De behandeling vindt één à twee keer per week plaats gedurende een half uur. Daarnaast worden er oefeningen voor thuis meegegeven. Het effect en de duur van de behandeling zijn afhankelijk van de klacht en motivatie van de cliënt en zijn omgeving.

Kinderen:
Kinderen hebben een andere aanpak nodig dan volwassenen. Logopediepraktijk Catharina stemt de behandeling zoveel mogelijk af op de belevingswereld en interesses van het kind. Plezier in de behandeling is van groot belang voor een goed eindresultaat. De visie op het behandelen van kinderen is om te versterken en te bevestigen wat een kind al kan en zo de overstap te maken naar wat een kind nog niet kan. Op die manier krijgt het kind vat op het eigen leerproces. Dit is van positieve invloed op de motivatie van het kind en het eindresultaat van de behandeling.

Volwassenen:

De behandeling van volwassenen is toegespitst op de dagelijkse situatie (waarin voelt u zich beperkt) en uw specifieke hulpvraag.

Omgeving:

Soms kan het voor een optimaal resultaat van de behandeling nodig zijn om behalve de cliënt ook de omgeving (familie, leerkracht, verzorging en anderen) te informeren en adviseren over de klacht en het verloop van de behandeling. Wij hebben goed contact en korte lijnen met peuterspeelzalen, scholen, intern begeleiders en andere zorgverleners.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Noord-Holland

Is Logopedie Catharina in Jan Luykenstraat 116, Noord-Holland 2026 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noord-Holland, 2026 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739167]