Advocaat Bram Linnartz partner bij Loyens & Loeff

Door: Loyens & Loeff  03-07-2006

AMSTERDAM / ROTTERDAM, 3 juli 2006 – Advocaat Bram Linnartz MRE MRCIS (37) treedt als partner toe tot Loyens & Loeff N.V. Hij zal werkzaam zijn binnen de Praktijkgroep Vastgoed in Amsterdam. In overleg met zijn huidige kantoor, Boekel De Nerée N.V., zal hij in de loop van het vierde kwartaal dit jaar toetreden tot Loyens & Loeff.

Bram Linnartz adviseert bij Boekel De Nerée sinds 1994 op het gebied van vastgoedtransacties (direct en indirect), vastgoedfinanciering, joint-ventures en projectontwikkeling. Hij combineert daarbij zijn specialistische kennis van vastgoedrecht met zijn deskundigheid op het gebied van vennootschapsrecht en corporate finance. In 2002 werd hij partner bij dit kantoor.

De sterke belastingadviespraktijk én de geïntegreerde samenwerking van drie beroepsgroepen binnen Loyens & Loeff waren voor Bram Linnartz belangrijke aspecten om tot zijn overstap te besluiten. Hij zal zich vooral richten op de verdere ontwikkeling en groei van de vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff, zowel nationaal als internationaal. Met de overstap van Linnartz versterkt Loyens & Loeff zijn advocatuurlijke vastgoedtak aanzienlijk. Toonaangevende internationale gidsen als Chambers en Legal 500 prijzen steevast de internationale kennis en ervaring van Linnartz als internationaal topadvocaat op het gebied van corporate real estate.

Nadat enige jaren geleden notaris Hamith Breedveld zijn kantoor De Brauw Blackstone Westbroek verruilde voor Loyens & Loeff, heeft nu opnieuw een topadviseur besloten het vastgoedteam van Loyens & Loeff te versterken.