Loyens & Loeff N.V. benoemt nieuwe bestuursleden

Door: Loyens & Loeff  13-06-2006
Trefwoorden: Juridisch, Personalia

AMSTERDAM / ROTTERDAM, 13 juni 2006 – De samenstelling van het bestuur van Loyens & Loeff N.V. is gewijzigd. Drs. S.P. (Pim) Bertels (53), belastingadviseur, is benoemd tot voorzitter. Hij volgt in deze functie mr. J.Ph. (Philip) van Hilten op. Bestuurslid mr. R. (Ronald) Pfeiffer, notaris en advocaat, treedt ook terug. Hij wordt opgevolgd door advocaat mr. M. (Maarten) Das (57).

Pim Bertels trad in 1975 in dienst bij Loyens & Volkmaars, waar hij in 1988 partner werd. Bertels is gespecialiseerd in de fiscale begeleiding van Nederlandse beurs- en familievennootschappen, met name bij overnames en reorganisaties.

Maarten Das trad in 1975 in dienst bij Loeff Claeys Verbeke, waar hij in 1980 partner werd. Das is hoofd van de afdeling Litigation van de Praktijkgroep Ondernemingsrecht. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen en arbitrages. Hij is voorzitter van de raad van beheer van Heineken Holding N.V. en gedelegeerd commissaris van Heineken N.V.

Philip van Hilten (54) zal met ingang van 1 september 2006 zijn belastingadviespraktijk voortzetten vanuit de vestiging in Luxemburg. Ronald Pfeiffer (61) zal als notaris en advocaat deels in de Rotterdamse vestiging van Loyens & Loeff werkzaam zijn en deels in kantoor Luxemburg.

Trefwoorden: Juridisch, Personalia