Loyens & Loeff versterkt private equity team met advocaat Mark van Dam

Door: Loyens & Loeff  11-04-2006
Trefwoorden: Juridische Dienstverlening, Personalia, Private Equity Transacties

AMSTERDAM, 11 april 2006 – Advocaat Mark van Dam (37) is op 3 april in dienst gekomen bij Loyens & Loeff N.V. in Amsterdam, waar hij zich vooral zal richten op private equity, fusies en overnames en private equity investeringsfondsen. Van Dam is sinds 1996 advocaat in New York, Amsterdam en Londen. Sinds 2000 was hij werkzaam bij Debevoise & Plimpton LLP in Londen en New York, een toonaangevend Amerikaans advocatenkantoor.

Van Dam heeft in Londen en New York ruime ervaring opgedaan in grensoverschrijdende transacties, vooral op het gebied van private equity, fusies en overnames en private equity investeringsfondsen. Zo was hij onlangs betrokken bij omvangrijke transacties als de leveraged buy-out van Hertz Corporation voor 15 miljard dollar en de oprichting van Park Square Capital Partners, met ruim 1 miljard euro één van de grootste onafhankelijke mezzanine-investeringsfondsen van Europa.

Van Dam studeerde aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en aan de Harvard Law School. Hij is lid van de balie van New York en binnenkort van de balie in Amsterdam.

In de Benelux is Loyens & Loeff marktleider in juridische dienstverlening voor private equity transacties.

Trefwoorden: Juridische Dienstverlening, Personalia, Private Equity Transacties