Lrweert

Afdrukken

Is Lrweert incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Lrweert

de naam Landelijke-Rijvereniging-Weert bestaat al sinds 1960. In 1986 verhuisde de vereniging naar de huidige locatie t.w. dressuur- en Springstal de Ijzeren Man. Het doel van de vereniging is ruiters en amazones de gelegenheid te geven de ruitersport te beoefenen in wedstrijdverband. Tweemaal per jaar organiseert de vereniging wedstrijden voor zowel dressuur als springen. 6 x per jaar verschijnt er een clubblad genaamd Opgezadeld-met. Dit blad wordt uitgegeven door Marlies Burgers en Carmen van Kollenburg. In iedere editie staan zeer interessante artikelen en worden de leden ook geregeld op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de nieuwe bond KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie). In augustus 2005 is de website van Landelijke-Rijvereniging-Weert http://www.lrweert.nl online gegaan. Doel van de website is de leden van de vereniging op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de vereniging, voorts is er ruimte ingericht met interessante artikelen en wetenswaardigheden. Omdat de website regelmatig up-to-date wordt gehouden en de nieuwsfunctie van het clubblad overneemt, zal het clubblad overbodig worden en worden opgeheven

Andere diensten in de buurt van

Is Lrweert uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708744]