Lunité

Afdrukken

Is Lunité incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 18 , 1271 EA Huizen,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lunité

Windows 10, een 10 waard? Het zal u niet ontgaan zijn de laatste maand: Windows 10 is door Microsoft uitgebracht op 29 juli. De eerste reacties zijn jubelend. Maar is dat terecht? In dit artikel kunt u lezen wat onze bevindingen zijn in relatie tot het zakelijke segment. In augustus 2012 bracht Microsoft Windows 8 uit. Met het nieuwe, omstreden startmenu. Het was een enorm punt van kritiek voor alle mensen die van het vertrouwde Windows 7 niet naar Windows 8 over wilden stappen. Neemt Windows 10 al deze hobbels weg? Niet helemaal. Windows 10 kent het oude startmenu weer, ook al is dat samengevoegd met een soort ‘Windows 8 mini-startmenu’. Het is dus al met al wel een nieuw, zelf in te richten startmenu. Mocht u in een onwaarschijnlijke geval uw Windows 8 startmenu missen, dan is die eenvoudig terug te toveren door Windows 10 in ‘tablet mode’ te zetten. Windows 10 is een direct antwoord op alle kritiek op Windows 8 en betekent op heel veel vlakken een nieuwe start voor Microsoft. Dit is de eerste Windows versie die is gebouwd onder het bewind van een nieuwe topman met een geheel andere visie dan zijn voorgangers, en dat is te merken. Uiterlijk Werkt u wel eens met een Mac, dan zal het u opvallen dat Windows 10 qua grafisch uiterlijk veel weg heeft van MacOS. Zo worden uw programma’s vrijwel zonder venster op uw scherm getoond. Zoekt u een programma? Bespaar uzelf de moeite door alle programma’s te zoeken. Druk op de starttoets en begin te typen, bijvoorbeeld Word. Windows zal dan automatisch uw programma vinden. Compatibiliteit Bent u bang dat uw oude bedrijfssoftware niet meer op Windows 10 zal draaien? Neemt u dan voor de zekerheid contact op met uw softwareleverancier. Over het algemeen kent Windows 10 een zeer goede compatibiliteit met verouderde software. Veiligheid Windows 10 biedt tevens een reeks aan beveiligingsverbeteringen die de strijd aangaan met moderne bedreigingen. Zo is het besturingssysteem voorzien van Device Guard, Windows Hello en Microsoft Passport. Deze oplossingen bieden geavanceerde bescherming tegen malware en authenticatie voor verschillende applicaties, data en online belevingen. Toch is het aan te bevelen ook op Windows 10 een antivirus programma te installeren. Conclusie Windows 10 is de volwassen geworden versie van Windows 8.1. Gebruikt u Windows 8.1 en weet u zeker dat al uw bedrijfssoftware op deze versie van Windows kan draaien? Dan is een upgrade niet onverstandig. Wees er vóór u een upgrade doet naar Windows 10 wel zeker van dat u een backup heeft van belangrijke bestanden op uw computer. Niet blij met Windows 10? Dan is er tot 30 dagen na installatie de optie om uw PC of laptop terug te zetten naar Windows 8. De upgrade naar Windows 10 is als u Windows 7 of hoger gebruikt gratis als u de update doet voor 29 juli 2016

Andere diensten in de buurt van Huizen

Is Lunité in Nijverheidsweg 18, Huizen 1271 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Huizen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768092]