Maaltijden Noord B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bethanie 2 , 9172 PV Ferwert, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Maaltijden Noord B.V.

Eten moet gezond, gevarieerd en natuurlijk ook lekker zijn. Bouwstoffen, vezels, vitamaminen en mineralen heeft iedereen dagelijks nodig om gezond te blijven, jong of oud. Maar smaak en afwisseling tellen ook mee als u iedere dag wilt genieten van uw maaltijd. En dat is vooral belangrijk als u (tijdelijk) niet meer kunt of wilt koken. In dat geval kunt u een beroep doen op de Maaltijdservice aan Huis van Stichting Zorgcombinatie Interzorg.

Wij hebben onze thuisbasis in Ferwert. Vanuit daar wordt nu heel Noord Friesland bediend, tot aan de gemeenten Harlingen, Boarnsterhim en Smallingerland. Buiten dit gebied bezorgen is ook mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Het vooroordeel dat alleen ouderen gebruik kunnen maken van onze maaltijdservice is achterhaald. Iedereen die gezond en lekker wil eten, kan bij ons terecht. Dus ook mensen met een drukke, veeleisende baan. Daarnaast is een diner van Maaltijderservice aan Huis een beter en gezonder alternatief dan de kant en klare maaltijden uit de supermarkt.

Wij nodigen u van harte uit om onze vernieuwde website te bekijken! Vanzelfsprekend staan wij altijd open voor uw ideeën of suggesties.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ferwert Fryslân

Is Maaltijden Noord B.V. in Bethanie 2, Ferwert Fryslân 9172 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Ferwert Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ferwert Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822838]