Maatkozijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Energiestraat 30 A-B , 1411 AT Naarden, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Maatkozijn

MaatKozijn: kwaliteit in aluminium en kunststof.

MaatKozijn is leverancier van kozijnconstructies zoals deze toegepast worden voor kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, en serres. Wij leveren en monteren zowel direct als via uw aannemer en zijn specialist in maatwerk.

Gebruik makend van moderne CAD technieken bekijken wij samen met u de verrassende mogelijkheden - van kozijn tot serre of orangerie.

Productie / assemblage vinden volledig in onze eigen werkplaats plaats. Afhankelijk van de gestelde eisen en uw voorkeuren leveren wij constructies in aluminium en kunststof. Wij lichten u graag voor over de specifieke eigenschappen van de verschillende materialen.

Ons product is compleet en u heeft dus maar 1 aanspreekpunt: wij verzorgen ook het glas (dubbel, warmtewerend, veiligheidsglas, spiegelglas, etc.), bijbehorend hang- en sluitwerk (3 punts, 5 punts, politiekeurmerk, elektrisch, etc) en de installatie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Maatkozijn/158119417643668

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Noord-Holland

Is Maatkozijn in Energiestraat 30 A-B, Noord-Holland 1411 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noord-Holland, 1411 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3675209]