Maatschap Fysiotherapeuten Franeker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hertog van Saxenlaan 36 J , 8801 ES Franeker, Fryslân

E-mail

Over Maatschap Fysiotherapeuten Franeker

Wij zijn verhuisd naar Zorgcentrum De Hertog aan de Hertog van Saxenlaan 36 J in Franeker

Onze missie is om samen met de cliënt (terug) te komen tot optimaal functioneren binnen de grenzen van zijn/haar mogelijkheden. Dit met respect voor de individualiteit van de cliënt en zonder de verantwoordelijkheid voor de 'genezing' over te nemen. De cliënt houdt de regie.

Onze maatschap bestaat uit een enthousiast team van zeven collega's. Op de website worden ze onder het hoofdstuk 'team' aan u voorgesteld. Naast algemene fysiotherapie bieden wij de specialisaties manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, oncologiefysiotherapie en in 2014 ook oedeemfysiotherapie.

Voor het eerste consult heeft u geen verwijzing nodig van een arts. Het is wel mogelijk dat wij u na de intake adviseren contact op te nemen met uw huisarts.

Bij het opstellen van ons behandelplan gaan we uit van de richtlijnen die zijn opgesteld door het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Alle therapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie.
Sinds 2008 is onze praktijk HKZ-gecertificeerd.

Aangesloten bij het MS-netwerk en het Parkinsonnet.

Wij werken niet met een wachtlijst. U kunt meestal binnen een paar dagen terecht voor uw eerste afspraak. U bent vrij in de keuze van uw fysiotherapeut. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vanaf 8.00 uur bellen naar de praktijk: 0517-395100.

Acupunctuur, Bekkenbodemtherapie, Bewegingstherapie, fysiotherapie, Fysische therapie, geriatrie, Geriatrische fysiotherapie, Groepsfysiotherapie, Kaakfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, KISS (manuele therapie voor kinderen), Manuele therapie, Massagetherapie, Medical Taping Concept, NDT / Bobath, Oedeemtherapie, Oefentherapie, oncologie, Ontspanningstherapie, Orofaciale fysiotherapie, Revalidatie, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie zorgcentra maatschap h van saxenlaan

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Maatschap Fysiotherapeuten Franeker in Hertog van Saxenlaan 36 J, Franeker Fryslân 8801 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Franeker Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Franeker Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827233]