Mackus

Afdrukken

Is Mackus incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brugstraat 30 , 6031 EG Nederweert,

E-mail

Over Mackus

Hoe het begon Midden jaren zeventig van de vorige eeuw besloot Wiel Mackus voor zichzelf te beginnen. Als verzekeringsagent had hij twee decennia lang ervaring opgedaan bij een verzekeringskantoor in Hoensbroek. In die periode bouwde hij een omvangrijke en solide klantenkring op in de regio Weert en Roermond. Hij startte in een pand aan de Kerkstraat in Nederweert, maar algauw werd dit pand te klein. In 1987 verhuisde het bedrijf naar een pand in de Brugstraat, nr. 47-53. In dat jaar deed Marianne Mackus haar intrede, waardoor naast Mackus Verzekeringen ook Reisburo Mackus ontstond. Het reisbureau groeide uit tot één van de meest gerenommeerde reisbureaus in de regio, dat vanzelfsprekend nog steeds nauw verbonden is aan het assurantiebedrijf. Het verzekeringskantoor en het reisbureau groeiden op de toenmalige locatie uit hun jasje. In het jaar 2000 werd daarom besloten te verhuizen naar een groter pand aan de overzijde van de straat, Brugstraat 30. In 2002 werd het bedrijf door de dochters Marianne en Danielle Mackus voortgezet. Ruud Korten deed in 2011 zijn intrede in de vennootschap onder firma. In hem heeft Mackus VOF een betrouwbare vennoot gevonden onder Mackus Verzekeringen. De dag van vandaag Mackus Verzekeringen en Reisburo Mackus kennen beide een grote klantenkring. Professionaliteit, een persoonlijke aanpak, een uitgebreid dienstenpakket en een onafhankelijk advies: dat zijn de kernwaarden van Mackus VOF. Een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf dat in 2014 veertig jaar bestaat! De thuisbasis voor beide bedrijven is nog steeds Brugstraat 30 in Nederweert. U bent van harte [email protected]

Kaart

Is Mackus in Brugstraat 30, Nederweert 6031 EG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verzekeringen diensten in Nederweert beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nederweert Verzekeringen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736212]