Marechausseevereniging

Afdrukken

Is Marechausseevereniging incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steinhagenseweg 2-C , 3446 GP Woerden,

E-mail

Over Marechausseevereniging

Het Fonds Sociale Zorg (FSZ) is deel van de Marechausseevereniging (MARVER). Het verricht zijn activiteiten onder de verantwoordelijkheid van het hoofdbestuur (HB) en is geen zelfstandige rechtspersoon. Het Fonds is in 1959 ingesteld om het vermogen van de “Steunvereniging” die toen opging in de MARVER, de bestemming te geven van: sociale zorg. Het FSZ bestaat uit een bestuur en een aantal medewerkers. Dit zijn allemaal vrijwilligers. Het FSZ heeft als doel het verlenen van sociale zorg en bijstand aan de leden van de MARVER of hun nabestaanden

Andere diensten in de buurt van Woerden

Is Marechausseevereniging in Steinhagenseweg 2-C, Woerden 3446 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Marechaussee diensten in Woerden beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Marechaussee per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776401]