Matchcount

Afdrukken

Is Matchcount incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gravenlaan 16 , 3233 DH Oostvoorne,

E-mail

Over Matchcount

‘De juiste man of vrouw op de juiste plaats’ is ons motto en wij zijn met name gespecialiseerd in de vakgebieden Finance, Human Resources en Algemeen Managementsupport. Voor andere vakgebieden gaan wij eveneens graag op zoek binnen ons grote netwerk van contactpersonen en bedrijven. Dit geldt voor vaste banen maar ook voor interimfunctie's hebben wij een uitgebreid bestand van kandidaten. Heeft u een medewerker die op de juiste plaats zit? Coaching kan daarbij een hulpmiddel zijn om deze medewerk(st)er kan net die extra steun in de rug zijn. Ook voor volledige loopbaanontwikkeling en outplacementtrajecten kunt u bij Matchcount terecht. Interim Recruiter Wilt u het gehele werving & selectietraject (tijdelijk) uitbesteden? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek. Of zoekt u zélf juist een nieuwe uitdaging? Matchount begeleidt u door Career Coaching Ook voor u als werknemer of ZZP-er willen wij actief op zoek naar een passende, tijdelijke of vaste functie binnen een bedrijf waar u zich thuis voelt. Na een grondige inventarisatie van uw wensen, uw talenten en uw persoonlijkheid zoeken wij in ons uitgebreide netwerk de juiste plek voor uw toekomst. Door het bieden van sollicitatietrainingen en/of loopbaanbegeleiding helpen wij u naar uw nieuwe uitdaging. Kijk in het vacatureoverzicht of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek

Andere diensten in de buurt van Oostvoorne

Is Matchcount in Gravenlaan 16, Oostvoorne 3233 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Administratie diensten in Oostvoorne beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Administratie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3675611]