MCS BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Roef 23 , 9206 AK Drachten, Fryslân

E-mail

Over MCS BV

MCS vervoert niet alleen containers over het water of over de weg, maar draagt ook zorg voor alles daaromheen. Full service container logistics, daar staan we voor. En dat blijkt ook de kracht van MCS. Of, zoals we het hier in het Noorden liever zeggen: 't kon minder.

Gasmetingen, opslag en distributie, overslag van goederen, voor- en natransport; vraag ons naar de mogelijkheden en u zult zien dat we, heel simpel, graag met u meedenken. En, niet onbelangrijk, met transport over het water bespaart u in de kosten ten opzichte van wegtransport. Een mooie basis om zaken te doen met de grootste in slimme containerlogistiek.

In Drachten zit het hart van de onderneming: daar coördineren we het transport. Planning, administratie, elektronische communicatie met de schepen: hier achter de schermen gebeurt het.

En dan van de planning naar het daadwerkelijke transport. De terminals van MCS staan in Groningen, Meppel en Leeuwarden. Van daaruit vervoeren we containers naar diverse zeehavens in Nederland. En omdat MCS beschikt over een groot wagenpark, zorgen we dat alles mooi op elkaar aansluit.

Hoe je het transport van zeecontainers het beste kunt organiseren. Wij hebben er een goed antwoord op: full service container logistics. MCS regelt niet alleen het transport, maar ook alles daaromheen. Vanuit onze terminals zijn containerlijndiensten naar zeehavens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Ook daar beschikken we over op- en overslagplaatsen en door ons wagenpark zorgen we dat containers uiteindelijk op de plaats van bestemming komen. MCS verzorgt het hele vervoerstraject en plant dat scherp.

Transport en duurzaamheid: het heeft onze aandacht. Wij hebben onze vrachtwagens nodig om het laatste deel van het transport te regelen, anders houdt het bij de haven op. We kunnen zodoende niet voorstaan dat we volledig duurzaam werken. Maar, één vol schip over het water is een stuk duurzamer dan 156 vrachtwagens op de weg. En we merken dat steeds meer bedrijven dat inzicht delen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drachten Fryslân

Is MCS BV in De Roef 23, Drachten Fryslân 9206 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821045]