Medisch Pedicure Lyonne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Getfertplein 189 , 7512 HK Enschede,

E-mail

Over Medisch Pedicure Lyonne

Ik ben een gediplomeerd Medisch Pedicure. Een Medisch Pedicure is naast basis behandelingen ook gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten. Dit zijn o.a. diabetes, reuma, oudere, verwaarloosde en spastische voeten. Ook schimmelnagels kan ik goed behandelen alsmede ingroeiende nagels, deze zijn pijnvrij te maken met een nagelbeugel. Ik heb mijn praktijk aan de rand van het centrum van Enschede en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeer gelegenheid voor de deur (onbetaald) en de bus stopt voor de deur. Ik verricht geen ambulante werkzaamheden.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo
-
Do, Zo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Medisch-Pedicure-Lyonne-658866737559967/
Twitter: https://twitter.com/Pedicurelyonne

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Medisch Pedicure Lyonne in Getfertplein 189, Enschede 7512 HK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Diabetes diensten in Enschede beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Diabetes per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827209]