Meijran Architecten

Afdrukken

Is Meijran Architecten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeestraat 97 , 1942 AL Beverwijk,

E-mail

Over Meijran Architecten

Meijran Architecten begeleidt bouwtrajecten van het eerste idee tot aan de oplevering. We zetten ons in van ontwerp via techniek naar uitvoering, waarbij we de kwaliteit van begin tot einde nauwlettend bewaken. Maar we zijn ook inzetbaar voor één van die drie fases. In 1913 opgericht, ontwerpen en renoveren we al meer dan honderd jaar woningen, maatschappelijk vastgoed en kantoren. Onze aanpak is no-nonsense. We houden van direct contact en korte lijnen. We blijven in alle fases kritisch en dienen als onafhankelijke adviseur maar één belang: kwaliteit. Onze ideeën beschouwen we als een open source, waar iedereen van mag profiteren. We denken dan ook graag hardop mee. Onze expertise komt tot uiting in het vertalen van zulke ideeën naar een duurzaam en mooi product. In elk project streven we naar innovatie: in materiaalkeuze, detaillering of werkwijze. Met onze ontwerpen leveren we een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de omgeving. Daarbij gaan we voor de lange termijn: onderhoudsarme gebouwen die de tand des tijds doorstaan. Verantwoord ondernemen vinden we belangrijk. We werken daarom samen met IJmond Werkt, een organisatie die zich inzet voor de re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Is Meijran Architecten in Zeestraat 97, Beverwijk 1942 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3783136]