Meis Brandbeveiliging BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Uraniumweg 12 D , 8445 PH Heerenveen, Fryslân

E-mail

Over Meis Brandbeveiliging BV

Meis Brandbeveiliging B.V. is sinds 1980 werkzaam op het gebied van brandbeveiliging. Wij zijn een KIWA/NCP Erkend Onderhoudsbedrijf REOB en ISO-9001 en VCA-gecertificeerd.

Ons uitgangspunt is voor u een totaalleverancier in de brandbeveiliging te zijn, hiervoor diensten en producten te kunnen leveren voor de veiligheid van personen, goederen en inventaris. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van brandblusmiddelen, maar leveren ook kwaliteitsproducten op het gebied van brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening. Daarnaast zijn wij actief in het onderhoud voor de scheepvaart, door onder andere het onderhouden van het complete veiligheidsplan.

Meis Brandbeveiliging B.V. levert 24-uurs services aan bedrijven in heel Nederland. Vanuit onze vestiging Gorinchem en Heerenveen kunnen wij u een landelijke dekking bieden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Meis Brandbeveiliging BV in Uraniumweg 12 D, Heerenveen Fryslân 8445 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerenveen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229213]