Meissage

Afdrukken

Is Meissage incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langenholterweg 72 , 8021 CE Zwolle,

E-mail

Over Meissage

Mijn naam is Harriët Meis en ik ben een gecertificeerd sportmasseur. Ik ben bevoegd om gezonde sporters te begeleiden door het toepassen van bandageertechnieken als preventie tegen blessurevorming, het verlenen van eerste hulp bij sportblessures, het toepassen van massagetechnieken en de verzorging van de sportman/vrouw in de meest uitgebreide zin.
Dus bent u op zoek naar hulp bij het voorkomen van blessures of na een blessure weer te beginnen met sporten dan kunt u bij mij terecht.
Maar ook om gewoon te ontspannen en de spieren weer even soepel te maken is een massage een aanrader. Gun het uzelf om uw lichaam en geest volledig tot rust te laten komen

Andere diensten in de buurt van Zwolle

Is Meissage in Langenholterweg 72, Zwolle 8021 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Zwolle beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761013]