Meubel- en Scheepsstoffering De Lange

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Harenstraat 62 , 8471 JG Wolvega, Fryslân

E-mail

Over Meubel- en Scheepsstoffering De Lange

De Lange Meubel- en Scheepsstoffering bestaat al ruim 50 jaar. Wij zijn een allround stoffeerdersbedrijf dat met veel PASSIE ons vak verstaat. VAKMANSCHAP in combinatie met service en flexibiliteit is, waardoor wij al jarenlang een goede naam genieten.

Op het gebied van Scheepsstoffering zijn wij thuis in al het stoffeerwerk van zithoeken, kussens en buitendekken inclusief raamdecoratie, matrassen, lattenbodems en stuurstoelen.

Wij mogen inmiddels grote namen in de jachtbouw tot onze klantenkring rekenen, waar wij uiteraard erg trots op zijn. Maar ook de particuliere markt weet ons te vinden.

Waarom wij een goede partner zijn? We leveren altijd kwaliteit en op tijd, zijn flexibel, kunnen snel schakelen, denken mee met onze klant en delen dezelfde PASSIE!

VAKMANSCHAP zit ons in het bloed en dat zorgt ervoor dat DROMEN & GENIETEN samen komen bij onze klant.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wolvega Fryslân

Is Meubel- en Scheepsstoffering De Lange in Van Harenstraat 62, Wolvega Fryslân 8471 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wolvega Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wolvega Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823868]