Michael Elia

Afdrukken

Is Michael Elia incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Michael Elia

Even kort kennismaken met de muzikale duizendpoot Michael Elia Al heel vroeg hadden zijn ouders door dat hij muzikaal was ingesteld. Op zijn 5e pakte hij de microfoon van mijn vader die net met een band aan het oefenen was. Dat was toen zijn eerste ervaring met een live band wat een grote indruk op hem heeft achtergelaten. Vanaf zijn 8e kreeg hij orgelles en maakte kennis met de muziek. Algemeen muziekleer, Noten lezen , techniek , noem maar op. . Op zijn 14e was hij de leider van de schoolband geworden en verzon ook de koortjes en alle muziekpartijen. Michael had in de jaren die volgden een bandje met zijn broers gevormd en ze hadden verschillende bezettingen in combinaties met zijn broers. Michael is in 2002 een zanggroep begonnen genaamd “From The Top”. Het was begonnen als experiment en monde al snel uit in iets serieus. Hoogtepunt met “From The Top” was toch het optreden in het Bellagio Hotel in Las Vegas. Sinds een paar jaar is Michael steeds meer solo gaan zingen in verschillende stijlen. Hij voelt zich net zo thuis in de Gospel als in Soul of Jazz. Samen met Multi Artist wil hij meer mensen bereiken om inspiratie te zijn voor velen

Andere diensten in de buurt van

Is Michael Elia uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Live Band diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Live Band per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753469]