Michiel Linders

Afdrukken

Is Michiel Linders incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Michiel Linders

Site over werk van beeldend kunstenaar en televisiemaker Michiel Linders.Zoeken naar een balans, naar evenwicht.Daar ben ik als beeldhouwer mee bezig.Alles wat me in mijn leven raakt -- wat ik zie, hoor, voel --kan me inspireren. Het begint soms heel klein:met de houding van iemand die aandachtig luistert,een kromming in een tak, een rimpeling in het water.Eigenlijk is elk beeld gebaseerd op een beweging.Als ik met een steen, met klei of boetseerwas aande slag ga, komen die bewegingen boven drijven.Met mijn vingertoppen kan ik dan als hetware het beeld aftasten en de vorm modelleren.Ik maak beelden in steen en brons, geef workshops en organiseer creatieve vakanties , zowel in Nederland als in Frankrijk (Dordogne).Michiel Linders | Antilope 81 | 1273 GC Huizen | tel. 035 - 5267822 | [email protected]

Andere diensten in de buurt van

Is Michiel Linders uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Atelierroute diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Atelierroute per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761516]