Miedema Accountants

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Martiniplein 12 , 8601 EG Sneek, Frater

E-mail

Over Miedema Accountants

Miedema accountants zet uw zaak in beweging. Onze ervaren accountants, organisatieadviseurs, fiscaal specialisten en salarisadministrateurs geven uw bedrijf de impuls die het nodig heeft.

We werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor belastingadvies, uw belastingaangifte, enzovoort.

Ondernemers zijn altijd druk bezet. Van ons krijgt u daarom geen dikke adviesrapporten. Daar hebt u geen tijd voor. Liever bieden we pasklare oplossingen voor de problemen in uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zetten we samen met u de zaak weer in beweging.

Uw cijfers zijn daarbij ons kompas. Wij kijken waar we uw onderneming moeten bijsturen. We voeren de gesprekken, schakelen ons netwerk voor u in en besteden werk uit waar nodig. Zodat u uw handen vrij krijgt om te doen waar u écht goed in bent.

Maar ook als particulier (en dat is elke ondernemer uiteindelijk ook) profiteert u van onze expertise. Dankzij onze fiscale kennis haalt u – belastingtechnisch gezien - het maximale uit uw inkomsten uit arbeid en eventueel vermogen.

Miedema accountants zet de zaak in beweging.

We werken voor ondernemers in alle branches van het midden- en kleinbedrijf. Maar ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht voor belastingadvies, uw belastingaangifte en het aanvragen van de zorg-, huur- en kinderopvangtoeslag.

Miedema accountants biedt u niet alleen administratie en accountancy, maar is ook raadgever op tal van terreinen.
Financiële administratie
Salarisadministratie
Accountancy
Personeel en organisatie
Management
Juridisch advies
Fiscaal-juridisch advies
Commercieel advies
Arbeidsomstandigheden
Veiligheid, gezondheid en milieu

Uw kompas gebruiksklaar
De cijfers van uw bedrijf zijn het kompas voor de toekomst. Op basis hiervan kunt u plannen maken of maatregelen nemen waar nodig. Miedema accountants biedt u de kennis om de administratie optimaal in te richten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Miedema Accountants in Martiniplein 12, Sneek Frater 8601 EG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825969]