Minced Veal

Afdrukken

Is Minced Veal incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zesde Vogelstraat 46 , 1022XE Amsterdam,

E-mail

Over Minced Veal

Wij zijn een kleine Vleesveredelende Onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het produceren van KALFSGEHAKT, naast alle andere soorten Gehakt, van GEVOGELTE tot RUNDER ,in alle mogelijk denkbare verhoudingen en samenstelling, in VERS, DIEPGEVROREN en SPUITKLAAR.Wij vermalen GEHAKT voor BAKKERS, voor Groot en Kleinbedrijf, voor de productie van Worstenbrood en Saucijzenbroodjes.Minced Veal werkt volgens EG-normen en is HACCP-gecertificeerd.Wij leveren door heel Nederland met eigen gekoeld Transport

Andere diensten in de buurt van Amsterdam

Is Minced Veal in Zesde Vogelstraat 46, Amsterdam 1022XE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Amsterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3763656]