Mind Body Alliance

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westeinde 6 , 8064 AK Zwartsluis, Overste
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Mind Body Alliance

Ik ben Jenny Wakelin, psycholoog, counsellor en coach. Ik werk volgens de Human Givens aanpak, wetenschappelijk onderbouwd, praktisch, kortdurend en oplossingsgericht.

Voorafgaand aan mijn afstuderen in de psychologie heb ik een carrière doorlopen als medisch onderzoeker in de psychiatrie, gevolgd door negen jaren in management waarvan vier als algemeen directeur van een multinationale medisch onderzoek organisatie.

“Therapie en counseling zijn erop gericht de cliënt te helpen onvervulde behoeften te identificeren en in staat te stellen deze te vervullen”

Als psycholoog zowel als medisch onderzoeker heb ik veel ervaring op het gebied van depressies, stress en angst, trauma en verslavingsproblemen.

Het is mijn ambitie cliënten op weg te helpen om, van uit hun eigen innerlijke krachten, een gezonde balans in hun leven te hervinden en van daar uit hun emotionele behoeften te vervullen en hun capaciteiten volle te ontplooien.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwartsluis Overste

Is Mind Body Alliance in Westeinde 6, Zwartsluis Overste 8064 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Zwartsluis Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwartsluis Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816461]