Aanbesteding telecomdiensten overheid van start

Door: Ministerie Van Economische Zaken  16-05-2006
Trefwoorden: Europese Aanbesteding, Minsterie, Overheidstelecom,

Het Ministerie van Economische Zaken heeft het startschot gegeven voor een Europese aanbesteding voor het project OverheidsTelecom 2006 (OT2006). Bedrijven kunnen tot en met 17 juli 2006 hun offerte indienen.

OT2006 is een rijksbreed project dat nieuwe telecomovereenkomsten voor de overheid gaat sluiten. Marktpartijen die mee willen dingen naar de te sluiten raamovereenkomsten, kunnen tot en met 17 juli 2006 een offerte indienen. Met de overeenkomsten is een totaalbedrag van ongeveer 60 miljoen euro op jaarbasis gemoeid.

Clusters
De aanbesteding is van start gegaan met een oproep tot mededinging in het publicatieblad van de Europese Gemeenschap. De onderdelen die op 10 mei 2006 zijn aanbesteed, zijn de clusters 'vast', 'mobiel' en 'vast-mobiel'. OT2006 rekent op een brede belangstelling vanuit de markt; de clusters zijn zo vorm gegeven dat zo veel mogelijk partijen mee kunnen dingen, inclusief aanbieders zonder eigen netwerk.

Deelnemers
Overheidspartijen die gebruik willen maken van de te sluiten overeenkomsten, konden zich tot eind april 2006 aanmelden voor deelname aan OT2006. Deelnemers zijn onder andere ministeries, agentschappen, gemeentes, zelfstandige bestuursorganen, onderwijs- en zorginstellingen. De namen van de huidige 133 deelnemers zijn te vinden op www.ot2006.nl.
De aankondiging van de OT2006-aanbesteding is te vinden op http://www.aanbestedingskalender.nl. Zoek op het trefwoord ‘OT2006’.

Trefwoorden: Europese Aanbesteding, Minsterie, Overheidstelecom,

Contact Ministerie Van Economische Zaken

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share