Bezoek Brinkhorst aan Indonesië aangepast

Door: Ministerie Van Economische Zaken  31-05-2006
Trefwoorden: Infrastructuur, Scheepsbouw, Bruggen

De geplande handelsreis onder leiding van vice-premier en minister van Economische Zaken Laurens Jan Brinkhorst naar Indonesië (30 mei 2006 tot en met 3 juni 2006) krijgt een versoberd karakter als gevolg van de aardbeving op Java. De Indonesische overheid hecht eraan dat het bezoek doorgaat. In overleg is afgesproken dat het programma op hoofdlijnen wordt gevolgd.

Er worden op Java bezoeken gebracht aan de steden Jakarta en Surabaya. Brinkhorst zal tijdens de reis namens het kabinet stilstaan bij de gebeurtenissen. De voorzitter van het VNO-NCW, Bernard Wientjes, treedt als zakelijk missieleider op. Er reizen in totaal 35 bedrijven mee, afkomstig uit uiteenlopende sectoren als infrastructuur (spoorwegen, bruggen, wegen, energievoorziening), de maritieme sector (scheepsbouw, baggeren), de financiële sector en de medische sector.

Trefwoorden: Baggeren, Bruggen, Energievoorziening, Handelsmissie, Handelsreis, Indonesie, Infrastructuur, Maritieme Sector, Ministerie, Scheepsbouw, Spoorwegen, Wegen,

Contact Ministerie Van Economische Zaken

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share