Mobycon People

Afdrukken

Is Mobycon People incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hooikade 13 , 2627 AB Delft,

E-mail

Over Mobycon People

Mobycon is een advies- en onderzoeksbureau met meer dan 25 jaar ervaring in verkeer, vervoer en mobiliteit. Onze medewerkers werken met passie en combineren uitstekende vakkennis met de vaardigheden om mensen en organisaties te begeleiden en processen aan te sturen. Deze gedrevenheid zetten wij met Mobycon People door in detacheringsopdrachten. Onze divisie Mobycon People is gespecialiseerd in werving, selectie en detachering van deskundigen binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij beschikken over een groot bestand en netwerk van vakspecialisten en generalisten waarmee we snel de juiste persoon vinden voor het project en organisatie(cultuur) van onze opdrachtgevers. De kracht van het team van Mobycon People zit in een goede match tussen vraag en aanbod. De relatiebeheerder zorgt voor een scherp beeld van de behoefte van onze opdrachtgevers, signaleert ontwikkelingen en formuleert in nauwe afstemming met de opdrachtgever de precieze vraag. De recruiter realiseert een snelle en passende invulling met de juiste kandidaat. Zij onderhoudt de contacten met onze kandidaten en medewerkers op locatie en draagt zorg voor uitbreiding van het netwerk. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en beide gedreven kwaliteit te leveren

Is Mobycon People in Hooikade 13, Delft 2627 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3711063]