Modern Glas

Afdrukken

Is Modern Glas incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Modern Glas

Wij zijn een vereniging van liefhebbers, kunstenaars, verzamelaars en galeriehouders op het gebied van het moderne en hedendaagse glas. Ook instellingen zoals musea en opleidingsinstituten maken deel uit van onze Vereniging. Doel De vereniging heeft als doel: - Het wekken van belangstelling voor Modern en Hedendaags Glas. - Het stimuleren en ondersteunen van eigentijdse ontwikkelingen in de glaskunst. - Het (doen) uitgeven van publicaties over moderne glaskunst. In onze naam komt het begrip “Modern Glas” voor. Dit is een begrip uit de kunsthistorie en verwijst naar de stroming in de kunst vanaf ca 1890. Onder hedendaags glas wordt de periode vanaf 1960 begrepen. In Leerdam is al in 1917 de basis gelegd voor het moderne Nederlandse glas. Wat we doen Onze Vereniging is een vrijwilligersorganisatie. Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers, die de Vereniging presenteren op beurzen en glasmanifestaties. We organiseren jaarlijks de tot standkoming van een exclusief ledenobject, we bezoeken in kleine groepjes de ateliers van kunstenaars en we kennen eens per drie jaar de glas-stimuleringsprijs toe, die vernoemd is naar Bernardine de Neeve – oud-conservator van museum Boijmans van Beuningen. Kijkt u verder onder activiteiten voor een meer gedetailleerd overzicht van waar wij ons mee bezig houdene Vereniging

Andere diensten in de buurt van

Is Modern Glas uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Glaskunstenaars diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Glaskunstenaars per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3747881]