Morecases

Afdrukken

Is Morecases incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cantekoogweg 4/5 , 1442 LG Purmerend,

E-mail

Over Morecases

Na onderzoek bleek er onder onze dealers een sterke behoefte te zijn aan een nieuwe webshop. Vandaag de dag - en al helemaal in de industrie waar wij ons in bevinden - volgen technieken elkaar razendsnel op. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van onze dealers en maanden van ontwikkelen, ontwerpen en bouwen introduceren wij dan ook met trots, de nieuwe MoreCases webshop en dealerportal. De webshop is gekoppeld aan ons ERP Systeem en heeft naast een realtime voorraad tevens een backoffice voor onze dealers. Uiteraard is er ook rekening gehouden met het feit dat er tegenwoordig steeds meer gebruik wordt gemaakt van tablets en smartphones. U kunt nu op ieder moment en apparaat uw bestelling plegen in de webshop van MoreCases. Naast het ervaren van meer gemak en plezier, zijn wij van mening dat u meer omzet zult realiseren. Wij hopen u dan ook vaker terug te zien in onze webshop! Bent u nog geen reseller van onze prachtige merken? Meld u dan nu aan via onze shop

Is Morecases in Cantekoogweg 4/5, Purmerend 1442 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753664]