Multiskills

Afdrukken

Is Multiskills incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 5443 , 2000 GK HAARLEM,

E-mail

Over Multiskills

De missie van de Stichting Instituut MultiSkills is het leveren van een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen, waardoor hun kans op een gezond, fit en sportief leven groter wordt. Hiervoor is het van belang dat er een goede basis wordt gelegd in de kinder- en jeugdjaren. Deze basis wordt gelegd door te zorgen dat kinderen zich (voor hun puberteit) motorisch allround ontwikkelen (ontwikkelen grondmotorische vaardigheden) en voldoende energie en bouwstoffen uit voeding (weten te) halen

Andere diensten in de buurt van HAARLEM

Is Multiskills in Postbus 5443, HAARLEM 2000 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sportpsychologie diensten in HAARLEM beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten HAARLEM Sportpsychologie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673768]