Muziekhuis Souman bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden!

Muziekhuis Souman bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! van Muziekhuis Souman

Door: Muziekhuis Souman  09-04-2008
Trefwoorden: Muziekinstrumenten, Gitaar, Elektrisch

In het jaar 1970 op 14 jarige leeftijd begon Geurt Souman als leerling pianostemmer en onderhoud specialist bij de firma Ansingh te Zwolle. Na de militaire dienst werd in Mei 1977 een eigen zaak opgericht aan de Clematisstraat 55 te Wezep. Met slechts een enkele piano, vleugel, orgel en keyboard in een kleine showroom is het bedrijf enorm gegroeid. Dit werd zo'n succes dat het bedrijf zich in 1995 vestigde aan de Stationsweg 63 met meer dan 700m2 winkel oppervlakte! Van slechts een enkele piano, heeft het Muziekhuis van G. Souman zich enorm uitgebreid tot een keuze uit meer dan 100 Yamaha piano's en vleugels.

Zijn zonen, Jan-Willem en Ard Souman, zijn van kindsbeen af in aanraking gekomen met het interessante vak en volgden beiden met succes de Pianovakopleiding te Amsterdam. Vandaag de dag runt Ard de gitaar- en keyboardafdeling welke zich heeft uitgebreid tot een grootse bovenverdieping met meer dan 400 akoestische en elektrische gitaren, versterkers, een zeer ruim assortiment toets- en diverse andere instrumenten.

En nu 30 jaar verder wordt nog een stap voorwaarts gezet, met het begin van de bouw van een nieuw bedrijfspand aan de Rondweg te Wezep. Een showroom op een perceel van 3000m2 met een moderne werkplaats zal hier verrijzen. De werkzaamheden van deze bouw zullen spoedig aanvangen. Wij zullen u van onze plannen en de bouw op de hoogte houden.

Omdat wij 30 jaar bestaan vieren wij dit met hoge kortingen en unieke aanbiedingen. Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website www.souman.nl

Trefwoorden: Akoestisch, Alhambra, Arrivee, Cort, Crafter, Djembe, Djembee, Djembees, Djembe's, Elektrisch, Fender, Fender Gitaar, Gibson, Gibson Gitaar, Gitaar, Gitaren, Guild, Ibanez, Ibanez Gitaar, Jembee, Larrivee, L'arrivee, Martin Gitaar, Muziekinstrumenten, Piano's, Souman Nieuwbouw, Versterkers, Vleugels, Yamaha Gitaar, Yamaha Keyboard, Yamaha Piano, Yamaha Vleugel,

Contact Muziekhuis Souman

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share