Myndfulbody

Afdrukken

Is Myndfulbody incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Myndfulbody

Welkom bij MYndfulBODY, Yoga & Massage My Body, My Mind, één geheel: MYndfulBODY. Van gezond lichaam naar gezonde geest, van gezonde geest naar gezond lichaam met yoga en massage. Bij MYndfulBODY kun je terecht voor Poweryogalessen (zowel in groeps- als privéverband), personal yoga coaching, massages, ademcoaching en workshops; alles om op een bewuste manier bezig zijn met je Body & Mind; om aan jezelf te werken en/of tot jezelf te komen. Voorafgegaan door zo’n 20 jaar ervaring als groepslesdocent in sportscholen (stretching, aerobics, bodyshape, steps, tai bo, circuit training, pilates) ben ik via de opleiding tot BodyBalance instructeur van Les Mills in aanraking gekomen met Poweryoga. Die lessen gaven zo veel meer dan alles wat ik tot dan toe al had gedaan. Naast de merkbaar fysieke training, waardoor alle lichaamssystemen beter gingen functioneren, kwam er ook meer rust en verbinding met mezelf. Al snel volgden dan ook de opleidingen tot Poweryoga docent en tot Personal Yoga Coach, beiden bij Tonnie Goes (Dasra Centrum) en geef ik alweer 6 jaar yoga lessen en -coaching. Mijn lessen kenmerken zich door een toegankelijke praktische benadering, groepsgevoel en tegelijkertijd aandacht voor persoonlijke begeleiding en het individu. Natuurlijk zorg ik ook voor mijn eigen practice, volg ik lessen bij andere docenten, ook in andere yogavormen zoals Bikram, Yin, Easy Flow, en workshops en masterclasses bij minder en meer bekende yogadocenten als David Swenson, Shiva Rea, David Lurey, Sebastian Pucelle & Murielle Burellier. Omdat yoga geweldig werkt op ieder niveau: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, begeleid ik als Personal Yoga Coach klanten in hun persoonlijk helingproces. Het mooie van deze therapeutische vorm van yoga is dat de klant, onder begeleiding, zichzelf in beweging zet. Deze yogatherapie richt zich veelal op de chakra’s en de adem. De massages geef ik al veel langer. Dat begon met pure sportmassages en -advies, na afronding van de basisopleiding en de vervolgmodules sportmassage bij Thim van der Laan. Gaandeweg ging mijn energiegevoeligheid meer een rol spelen en richtten de massages, waar nodig en gewenst, zich ook op energiestromen en blokkades daarin. Mijn uitgangspunt voor yoga en massage is een holistische visie op de mens. Yoga en massage zijn prachtige methoden voor herstel, groei en heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied; alles wat de mens tot een geheel maakt. De vorm waarin en de speciale aandachtspunten waarmee de behandelingen gestalte krijgen zijn afhankelijk van de persoon en zijn/haar wens en behoefte op dat moment. Voorop staat de eigen beleving: quality time met jezelf! Namasté Yvonne Vendrig

Is Myndfulbody uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760727]