Mediaframes van NarComm in Portrait mode

Mediaframes van NarComm in Portrait mode van NarComm

Door: NarComm  14-05-2008
Trefwoorden: Media, Communicatie, Marketing

De laatste jaren blijkt het effect van TV-reclame en advertenties in dagbladen steeds minder te worden. Daarom zijn ondernemers, instanties en marketeers op zoek naar mogelijkheden om informatie doelgericht te communiceren. Met narrowcasting brengt u de boodschap rechtstreeks bij uw doelgroep.

NarComm is een internationale full-service leverancier van narrowcasting oplossingen. Onze draadloze Mediaframes zijn leverbaar in schermgrootten van 5 tot en met 47" diameter. Via de Content Management Software kunt u via een webverbinding vanaf elke locatie ter wereld content op uw schermen aanpassen.

Nieuw in ons assortiment is een reeks van Mediaframes die in Portrait mode (poster formaat) geleverd kunnen worden. Deze systemen, inclusief onze Content Management Software, zijn ideaal om toegepast te worden in etalages bij bijvoorbeeld makelaars, reisbureau's en uitzendorganisaties.

NarComm is wereldwijd de enige leverancier van narrowcasting oplossingen die alle onderdelen in eigen huis heeft. De Mediaframes (draadloze LCD schermen) worden in een eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd en de Content Management Software is daar op aangepast.

De content wordt door het gebruik van onze unieke draadloze mediaframes op het meest gewenste en relevante moment gecommuniceerd. Op ieder tijdstip, op elke locatie! De narrowcasting oplossingen van NarComm maken narrowcasting toegankelijk voor zowel multinationals als het Midden- en Kleinbedrijf.

NarComm: the Art of Communication.

Trefwoorden: Communicatie, Crossmedia, Digital Signage, Lcd, Marketing, Media, Mediaframe, Narcomm, Narrowcasting, Plasma, Reclame,