NarComm start in Nederland

NarComm start in Nederland van NarComm

Door: NarComm  20-02-2008
Trefwoorden: Narrowcasting

De laatste jaren blijkt het effect van TV-reclame en advertenties in dagbladen steeds minder te worden. Daarom zijn ondernemers, instanties en marketeers op zoek naar mogelijkheden om informatie doelgericht te communiceren. Met narrowcasting brengt u de boodschap rechtstreeks bij uw doelgroep. Echter, traditionele narrowcasting via een computer en een beeldscherm brengt veelal hoge investeringen voor de hardware en de software met zich mee, met als gevolg dat het voor veel ondernemers een lastig te implementeren oplossing is.


NarComm, Narrowcasting Communication, maakt daar een eind aan. NarComm is een full-service organisatie dat sinds 1 januari 2008 alle facetten van het narrowcasting traject op maat levert. Het innovatieve concept van NarComm onderscheidt zich op tal van punten van traditionele narrowcasting aanbieders:
* geen investeringen
* geen pc's nodig
* geen bekabeling
* geen software
* geen licenties


NarComm is wereldwijd de enige leverancier van narrowcasting oplossingen die alle onderdelen in eigen huis heeft. De Mediaframes (draadloze schermen) worden in een eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd en de Content Management Software is daar op aangepast.


De content wordt door het gebruik van onze unieke draadloze mediaframes op het meest gewenste en relevante moment gecommuniceerd. Op ieder tijdstip, op elke locatie! De narrowcasting oplossingen van NarComm maken narrowcasting toegankelijk voor zowel multinationals als het Midden- en Kleinbedrijf. NarComm: the Art of Communication.

Meer weten? Kijk dan op www.NarComm.nl.

Trefwoorden: Narrowcasting