Nasco

Afdrukken

Is Nasco incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Maasdijkstraat 4 , 8441 CM HEERENVEEN,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Nasco

Noordelijke Assuradeuren Combinatie is specialist op het gebied van inkomensverzekeringen en verzuimmanagement. Wij bieden deskundige en innovatieve dienstverlening rond verzuimverzekeringen en het daarmee samenhangende verzuimmanagement. Hiertoe werken wij intensief samen met het professionele intermediair.Werkgevers zien meer en meer de werknemers als het menselijk kapitaal van hun bedrijf of organisatie. De continuïteit van de bedrijfsvoering is in veel gevallen voor een belangrijk deel afhankelijk van de inzetbaarheid en de kwaliteiten van de werknemers.Het kunnen sturen op deze inzetbaarheid, het weten wat de oorzaken kunnen zijn van uitval en de juiste interventies kunnen toepassen om de inzetbaarheid te herstellen zijn belangrijke onderdelen van het verzuimmanagement.Uiteindelijk zijn er dan nog financiële risico’s welke samenhangen met ziekte van werknemers. Deze risico’s kunt u verzekeren door te kiezen voor een maatwerk verzuimoplossing van de Noordelijke Assuradeuren Combinatie

Is Nasco in Van Maasdijkstraat 4, HEERENVEEN 8441 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718848]