Natural-move

Afdrukken

Is Natural-move incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valkenkamp 37 , 3972 ZA Driebergen,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Natural-move

Persoonlijk, vakkundig en betrokken De natuur speelt als een rode draad door mijn leven. Al tijdens mijn werkervaring op het Ministerie van Landbouw en later in het buitenland waar ik werkzaam was op het landbouwsecretariaat speelde de natuur in brede zin een grote rol. Het was in Bonn waar ik voor het eerst zelf in aanraking kwam met de klassieke homeopathie en verbaasd was over de werking hiervan. Mijn interesse was gewekt, volgde lezingen en verdiepte me gaande weg steeds meer in deze natuurlijke geneeswijze. Tijdens mijn jaren bij het Wereld Natuur Fonds, raakte ik op de afdeling Natuurbescherming steeds meer doordrongen van de noodzaak om zuinig op onze natuur te zijn en het belang voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een logisch vervolg werd de opleiding Natuurgeneeskunde met specialisatie Klassieke Homeopathie aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Arnhem

Is Natural-move in Valkenkamp 37, Driebergen 3972 ZA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3775810]