Natuurproducten

Afdrukken

Is Natuurproducten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Natuurproducten

De firma EXMONTE is op de internationale markt al succesvol vertegenwoordigd. In Oostenrijk (thuisland), Duitsland, Italie, Zwitserland en Belgie zijn deze producten al jarenlang zeer positief ontvangen en worden zeer succesvol verkocht. Nu is het de beurt aan Nederland. De unieke, gepatenteerde receptuur van EXMONTE natuurproducten vervullen alle kwaliteitscriteria en normen voor natuur-cosmetische producten. Alle producten zijn voorzien van het Bio certificaat.
Door de zorgvuldige omgang met plantaardige producten en het bewustzijn over de betekenis en effectiviteit van puur natuurlijke producten, specialiseerde zich de firma op de verkoop en distributie van natuurproducten zonder het gebruik en toevoeging van: Paraffine, Parabenen, Siliconen en andere huidonvriendelijke ingredienten. Bovendien zijn alle Exmonte producten dierproefvrij. Juist de natuurlijke ingredienten bevorderen de gezondheid en de schoonheid van de huid. Zodat ecologisch aanvaardbare verzorgingsproducten de levenskwaliteit verbeteren

Is Natuurproducten uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3700414]