Nederlandse Kleurenschool

Afdrukken

Is Nederlandse Kleurenschool incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Allenstraat 110 , 1562 TN Krommenie,

E-mail

Over Nederlandse Kleurenschool

Wil jij een echte kleurprofessional worden? En ben jij op zoek naar een gedegen kleuropleiding? De Nederlandse Kleurenschool biedt al meer dan 35 jaar cursussen, workshops en opleidingen voor professionals die kleurexpert, kleurkundige willen worden en hun kleurkennis willen verbreden, verdiepen en optimaliseren. In samenwerking met de beroepsorganisatie voor kleurdeskundigen heeft de Nederlandse kleurenschool diverse opleidingen ontwikkelt voor professionals die meer willen. Ben jij interieuradviseur, imageconsultant, kleurenconsulent, kleuradviseur, laborant, kleurmaker of andere professional en wil je meer kennis over kleur? Wij bieden opleidingen die je kennis en competenties en vaardigheden die nodig zijn als je met kleur werkt

Is Nederlandse Kleurenschool in Van Allenstraat 110, Krommenie 1562 TN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707785]