NETASQ realiseert sterke groei en goede resultaten in 2008

NETASQ realiseert sterke groei en goede resultaten in 2008 van Netasq

Door: Netasq  31-03-2009
Trefwoorden: Resultaten

Het bedrijfsleven, van kleinbedrijf tot multinational, erkent steeds meer het belang van netwerk- en mail security-oplossingen. NETASQ bevestigt deze trend en ziet een verdubbeling van de bestelde apparatuur in het vierde kwartaal van 2008 ten opzichte van dezelfde periode in 2007.

NETASQ zal in 2009 zijn aanwezigheid in Europa uitbreiden. Onlangs is NETASQ naast de bestaande markten, Benelux, Frankrijk, Italië en Spanje, gestart in Engeland en Ierland. Het succes van NETASQ is voornamelijk te danken aan het indirecte distributiemodel, het hoge serviceniveau van de gespecialiseerde resellers en de Managed Security Services Providers.

“De innovatieve strategie van NETASQ heeft ruimschoots zijn vruchten afgeworpen”, aldus Francios Lavaste, CEO van NETASQ. “NETASQ heeft bewezen dat je door een gedegen businessmodel en goede technische kwaliteiten van de medewerkers ook in tijden van economische crisis een groei kan realiseren. De lancering van de award-winning U-series heeft deze groei zeker gestimuleerd. De positieve resultaten van het fiscaal jaar 2008 verwachten wij in 2009 voort te kunnen zetten. Een goede prijskwaliteit verhouding en een hoog security niveau zal NETASQ en zijn distributie partners ook in 2009 in staat stellen om te profiteren van de groeiende vraag naar netwerk beveiliging.”

Trefwoorden: Resultaten

Contact Netasq

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share