Netwerk Nde

Afdrukken

Is Netwerk Nde incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dwarsgraafweg 3 , 3774 TG Kootwijkerbroek,

E-mail

Over Netwerk Nde

Netwerk Nabij-de-Doodervaring De Nabij-de-Dood-ervaring (NDE) wordt ook wel een bijna-doodervaring genoemd. Steeds meer mensen hebben een voorkeur voor de term Nabij-de-Dood i.p.v. Bijna-Dood. Een Nabij-de-Dood-ervaring is een geheel van indrukken tijdens een bijzondere bewustzijnstoestand die het gevolg is van een periode van klinisch dood zijn, een ernstige ziekte, een bijna fatale situatie of een stervensproces, maar een NDE/BDE kan ook voorkomen bij hoge stress of diepe meditatie, of zelfs heel spontaan zonder enige aanleiding. Uit Amerikaanse en Duitse enquêtes en een recente herwaardering van deze onderzoeken, als ook een Australisch onderzoek is gebleken dat ongeveer 2% van de bevolking een NDE/BDE of een soortgelijke ervaring heeft meegemaakt. Dat wil zeggen dat in Lees meer

Is Netwerk Nde in Dwarsgraafweg 3, Kootwijkerbroek 3774 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737475]