Belg Jan Vermeiren Breekt Eigen Record op Amazon.com

Belg Jan Vermeiren Breekt Eigen Record op Amazon.com van Networking-coach

Door: Networking-coach  31-03-2009
Trefwoorden: Boek, Linkedin, Networking

Met zijn nieuwe boek “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” heeft de Belgische netwerk expert Jan Vermeiren zijn eigen record gebroken op de Amerikaanse boekenwebsite www.amazon.com

Met zijn eerste boek “Let’s Connect!” was hij reeds de eerste Belg die een best seller had op Amazon. Nu doet hij het nog beter door met de Engelstalige versie van “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” op de publicatiedatum (17 maart) niet in één, maar in twee categorieën de top posities te behalen.


In de categorie “Sales & Selling” haalde “How to REALLY use LinkedIn” de nummer 1 positie en in de categorie “Job Hunting & Careers” de nummer 2.


In “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” laat netwerk expert Jan Vermeiren niet enkel zien waarom LinkedIn voor ieder van ons zo’n krachtig hulpmiddel is, maar geeft hij ook een kort stappenplan mee dat iedereen direct kan toepassen zodat ze onmiddellijk resultaten zien.


De geavanceerde strategieën om bv. een nieuwe klant of nieuwe baan te vinden, 24 antwoorden op vaak gestelde vragen, het overzicht van 22 weinig gekende functies en een lijstje met gratis tools die tijd besparen wanneer je werkt met LinkedIn, maken van dit boek dé handleiding om LinkedIn nu ECHT te gaan gebruiken.


***


“Eindelijk iemand die uitlegt waarom LinkedIn nuttig is. Als een typische Gen X’er begon ik gefrustreerd te geraken om van meer en meer mensen te horen welke voordelen LinkedIn heeft en welk plezier ze er aan beleven. Toen ik dit na het lezen van “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” doorhad, heb ik onmiddellijk een profiel gemaakt en ben ik connecties beginnen leggen. En als ik het kan, dan kan iedereen het.” (Hubert Vanhoe,Vice President, USG People Belgium)


“Online business networking is een heel hot topic. Veel mensen weten echter niet hoe ze écht gebruik moeten maken van websites als LinkedIn. “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” doet meer dan een antwoord geven. Sterk aanbevolen!” (Astrid De Lathauwer, Chief Human Resources Officer, Belgacom)


***


Jan Vermeiren is de oprichter van Networking Coach. Na de best seller “Let’s Connect!” is “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” zijn tweede boek waarin hij de dynamieken van netwerken blootlegt en hulpmiddelen beschrijft die ieder van ons kan toepassen. Samen met zijn team van Networking Coach geeft Jan presentaties en opleidingen op het vlak van netwerken en referrals. Klanten zijn zowel grote organisaties zoals Deloitte, IBM, ING, Mobistar, Nike, SAP, Sun en Vlerick Leuven Gent Management School als kleine bedrijven en freelancers.

***


Voor screenshots van de resultaten, een “full press release”, 51 getuigenissen van managers van o.a. Deloitte, VDAB, Belgacom, USG People, Mobistar, Unizo, Vlerick Leuven Gent Management School en ING en management en netwerkgurus van overal ter wereld, foto’s en meer informatie over het boek kan je terecht in de “press room” op: www.hoe-linked-nu-echt-gebruiken.com/nl-press.html 5 goede doelen krijgen trouwens een deel van de opbrengst.


***
Contacteer Caroline Savoye voor een interview met Jan Vermeiren of meer informatie: caroline.savoye@networking-coach.com of tel: +32 3 216 27 47
Opmerking: er is tevens een gratis light versie van het boek te vinden op www.hoe-linkedin-nu-echt-gebruiken.com  

Trefwoorden: Boek, Business Networking, Linkedin, Networking, Networking Coach, Online Networking,

Contact Networking-coach

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share