Belgische primeur, integratie satelliebeelden op Next Immo website

Belgische primeur, integratie satelliebeelden op Next Immo website van Next Immo

Door: Next Immo  26-03-2007
Trefwoorden: Internet, Makelaar, Belgie

Integratie satelliebeelden op Next Immo website

Lancering Google Maps

Next Immo heeft een Belgische primeur door haar vastgoedaanbod via de satellietkaart van Google Maps beschikbaar te stellen. De satellietbeelden van de verschillende eigendommen in portefeuille zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk weergegeven op de website van Next Immo.

Door het gebruik van satellietbeelden krijgt de woningzoeker een goed overzicht van de ligging van de woning. Met deze nieuwe functionaliteit laat Next Immo zien dat ze voorop loopt op het gebied van technologische vernieuwingen in de immobiliënmarkt.

Via een aparte link op de informatiepagina van een eigendom kan de satellietkaart van Google Maps worden opgevraagd met daarop de locatie van het betreffende eigendom alsmede de woningen in de buurt. De beelden zijn beschikbaar zonder te hoeven downloaden of een apart programma te gebruiken

De transparantie die dit met zich meebrengt sluit volledig aan bij het concept van Next Immo, waarbij keuzevrijheid in af te nemen diensten en openheid in tariefstelling erg belangrijk zijn.

Profiel
Als BIV erkend vastgoedmakelaar en lid van de Vlaamse Vastgoed Federatie biedt Next Immo U een gedegen en professionele begeleiding. Next Immo is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw huis te verkopen. Door haar innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet Next Immo zicht positief te onderscheiden.

Verkoop samen met Next Immo en bespaar duizenden euro’s. Bezoek onze website www.nextimmo.be

Trefwoorden: Belgie, Immobillienmarkt, Internet, Internetmakelaar, Makelaar, Nextimmo, Satellietbeelden,