Next Immo en de Immotheker lanceren unieke hypotheek berekenmodule.

Next Immo en de Immotheker lanceren unieke hypotheek berekenmodule. van Next Immo

Door: Next Immo  19-04-2007
Trefwoorden: Hypotheek, Vastgoed, Makelaar

Als je een aankoop overweegt, is het interessant om het volledige project even op een rijtje te zetten. Over hoeveel eigen middelen beschik je en hoeveel wens en kan je per maand aan je lening spenderen? Welke kosten gaan gepaard met je aankoop en hoeveel dien je dus effectief te lenen? Met de samenwerking willen Next Immo en de Immotheker voorzien in correcte informatie rond de aanschaf van een eigen woning.

Met de hypotheekmodule kan je ondermeer berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen, hoe de verschillende leenformules met vaste en variabele intrestvoeten invloed kunnen uitoefenen op het te ontlenen bedrag en de totale projectkost die voor jou haalbaar is. Verder berekent de module de maandelijkse aflossing aan de hand van de huidige rentestanden en is het mogelijk via de rentebarometer het actueel overzicht van de rentetarieven voor woonleningen te bekijken.

Bekijk de hypotheek berekenmodule op de Next Immo website (www.nextimmo.be). De dienst is volledig gratis!

Profiel Next Immo
Verkoop samen met Next Immo en bespaar duizenden euro's. Next Immo is een professionele en actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om een eigendom te verkopen. Door haar innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet Next Immo zich positief te onderscheiden.
Meer info: www.nextImmo.be

Profiel Immotheker
De Immotheker houdt zich uitsluitend bezig met woonleningen en woonplanning. Zij begeleiden u financieel voor, tijdens en na de aankoop van een woning. De unieke software van Immotheker vergelijkt honderden formules van hypothecair krediet.
Meer info: www.immotheker.be

Trefwoorden: Belgie, Berekenmodule, Hypotheek, Immotheker, Makelaar, Nextimmo, Vastgoed,