Next Immo, First in Immo

Next Immo, First in Immo van Next Immo

Door: Next Immo  02-05-2007
Trefwoorden: Vastgoed, Makelaar, Huis Verkopen

Met de opstart van het eerste kantoor in Nijlen heeft Next Immo een vliegende start gemaakt met de verkoop van onroerend goed in de provincie Antwerpen en Vlaams Brabant.

De Next Immo website is in maart 2007 gelanceerd en telde in de eerste maand al 145.212 pageviews, een ongekend succes! Op de Next Immo website hebben verder een groot aantal kandidaat kopers een gratis zoekopdracht ingevuld, is er veel gebruik gemaakt van de Next Immo satellietbeelden (Elk eigendom kan je op satellietbeelden bekijken) en blijkt uit de verkoopcijfers dat courante eigendommen gemiddeld slechts 1 maand te koop staan. Een snelle verkoop is dus gegarandeerd.

Een succesvol nieuw concept, focus op internet en een vergaande automatisering zijn cruciaal om de Next Immo ambities waar te maken.

Profiel Next Immo
Verkoop samen met Next Immo en bespaar duizenden euro's. Next Immo is een professionele en actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om een eigendom te verkopen. Door haar innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet Next Immo zich positief te onderscheiden.

U wilt uw eigendom snel, professioneel en voordelig verkopen? Bezoek de Next Immo website op www.nextimmo.be

Next Immo, First in Immo!

Trefwoorden: Gratis Zoekopdracht, Huis Verkopen, Immobillien, Makelaar, Nijlen, Vastgoed, Vastgoedmakelaar,