Next Immo, huizenmarkt België definitief veranderd

Next Immo, huizenmarkt België definitief veranderd van Next Immo

Door: Next Immo  26-03-2007
Trefwoorden: Internet, Makelaar, Internetmakelaar

Verkoop uw eigendom gemiddeld 50% goedkoper

PERSBERICHT

Nijlen, 26 maart 2007

Het internet maakt het mogelijk dat consumenten geen vastgoedmakelaar meer nodig hebben om een eigendom te kopen of te verkopen. De consument wil keuzevrijheid in af te nemen diensten en openheid in tariefstelling. Next Immo heeft goed geluisterd en heeft een uniek concept ontwikkeld. Next Immo biedt huizenverkopers de mogelijkheid om met behulp van deeldiensten voor een vast laag tarief hun huis te verkopen.

Next Immo biedt verschillende deeldiensten aan die variëren van een promotiepakket waarbij de verkoper actief betrokken blijft bij de verkoop tot het makelaarspakket, waarbij de klant niets zelf hoeft te doen. Wat de verschillende pakketten gemeen hebben is dat Next Immo gemiddeld 50% goedkoper is. Ter illustratie, Next Immo vraagt voor het meest complete makelaarspakket in de markt slechts 1.85% (excl. btw) volgens het principe 'no cure, no pay'.

‘Simpel gesteld zijn de scherpe tarieven van Next Immo gebaseerd op een optimale presentatie op internet, een verregaande automatisering en het feit dat Next Immo de stijging van de vastgoedprijzen van de afgelopen jaren niet doorrekent in haar tarieven,’ aldus Jan Jacobs, zaakvoerder en erkend vastgoedmakelaar bij Next Immo.

Onze website is van cruciaal belang. Via de website kunnen verkopers eenvoudig hun eigendom te koop aanbieden. Het aangeboden eigendom verschijnt niet alleen op de Next Immo website, maar wordt ook automatisch doorgeplaatst op de belangrijkste Belgische immowebsites. Kopers kunnen daarentegen snel een brochure downloaden, online een bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of contact opnemen. Verder zijn alle woningen in Google maps geplaatst en kan van een geselecteerd aantal panden de locatie worden bekeken via satellietfoto's.

Zeggen dat internet de immobiliënmarkt fundamenteel verandert, is een open deur intrappen. Nog niet zo lang geleden was het gebruikelijk dat alle vastgoedmakelaars hetzelfde tarief hanteerden. Toen hier van overheidswege een stokje voor werd gestoken, bleek de marktwerking toch maar moeizaam op gang te komen. Door haar innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet Next Immo zicht positief te onderscheiden.

Zie ook: nextimmo.be

Trefwoorden: Easyimmo, Immospotter, Immoweb, Internet, Internetmakelaar, Makelaar, Mobiya, Nextimmo,