Next Media: gratis workshop internet marketing

Next Media: gratis workshop internet marketing van Next Media Internet Marketing

Door: Next Media Internet Marketing  27-01-2008
Trefwoorden: Internet Marketing, Zoekmachine Marketing, Adwords

 

 

Persbericht

Gratis workshop Internet Marketing

Verbeter uw site en verhoog uw (online) marketing ROI

Antwerpen, 27 januari 2008 – Full service internet marketing bureau Next Media heeft een gratis internet marketing workshop ontwikkeld. In deze gratis workshop leert u hoe u het succes van uw website en online marketing ROI fors kunt verhogen.

De consument verkiest het internet boven andere communicatievormen en toch beschikken organisaties nog al te vaak over een eigen website zonder echt gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Het internet biedt u meer online kansen dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Gratis internet marketing workshop

In deze gratis workshop laat internet marketing specialist Patrick Nijhof u zien hoe u het succes van uw website en uw online marketing ROI fors kunt verhogen. Aanmelden

Wist u dat maar liefst 80% van de mensen producten en diensten vergelijkt op internet en dat meer dan 90% een zoekmachine gebruikt bij de start van het zoek en koopproces? Een juiste waardering van internet marketing betekent extra bezoekers en een significante omzetverhoging.

Ondermeer de volgende internet marketing instrumenten worden in de gratis workshop behandeld:

  • Concept ontwikkeling en innovatief webdesign;
  • Effectieve zoekmachine marketing;
  • Succesvolle Internet (banner) campagnes;
  • E-mail marketing;
  • Affiliate marketing;
  • Website optimalisatie & web analytics.

Effectief en kostenefficient

Internet Marketing stelt u in staat om op een uiterst effectieve en kostenefficiënte wijze uw doelgroep online te bereiken en het rendement van uw website te verhogen. Tijdens de Internet marketing workshop krijgt u een volledig beeld van de mogelijkheden wat betreft internet marketing.

Patrick Nijhof

Patrick Nijhof, Internet Marketing Specialist bij Next Media, is al vanaf 1999 betrokken bij tal van innovatieve internet concepten in Nederland en België en is auteur van de weblog Web Analytics Update, met informatie over de toepassing van Web Analytics in het interactieve marketingkanaal.  

Next Media Internet Marketing

Next Media is een jong, professioneel en prijsvriendelijk full service internet marketing bureau. Next Media heeft zicht gespecialiseerd in innovatief webdesign, effectieve zoekmachine marketing en succesvolle internet marketing campagnes. Next Media onderscheidt zich door haar innovatieve karakter en haar focus op rendement voor de klant.

Meldt u nu aan op www.next-media.eu en u ontvang tijdelijk €50 Adwords advertentie-tegoed gratis. Ons succes is het rendement voor onze klanten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Next Media, Patrick Nijhof: 0477 701.002, info@next-media.eu, www.next-media.eu

 

Trefwoorden: Adwords, Gratis Workshop, Internet Marketing, Workshop Internet Marketing, Zoekmachine Marketing,

Contact Next Media Internet Marketing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share