Nienepien

Afdrukken

Is Nienepien incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Looxmastraat 8 , 8603 XS Sneek,

E-mail

Over Nienepien

Haken is helemaal hip en happening, leuk leuk leuk! Ik merk (vooral) het laatste jaar dat men liever zelf haakt en dus patronen koopt, dan het gehaakte eindproduct. Best logisch, ik haak ook liever zelf haha! Als gevolg hiervan merkte is dat m'n patronen steeds populairder worden, vooral in het buitenland. Ik ga dus vrolijk door met het ontwerpen van m'n Nienepien haakpatronen. Maar... naast m'n haakwerk vind ik het ook leuk om met andere dingen bezig te zijn. Zo ben ik vorig jaar begonnen met het maken van quote/letterbanners. De reacties hierop zijn onwijs leuk en hebben me gemotiveerd om ook hiermee verder te gaan. Dit heeft geresulteerd in de 'geboorte' van Nien! Nien! is een onderdeel van Nienepien, gericht op quote-artikelen. Zo maken we bijvoorbeeld quotebanners, quoteposters, quotekaarten en quotemagneten! Een aantal van deze artikelen zijn via de website als instant download beschikbaar, ideaal, zo kun je zelf printen wanneer je maar wil. Hier is een greep uit de Nien

Is Nienepien in Looxmastraat 8, Sneek 8603 XS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752051]