Please Payroll nieuwe shirtsponsor VVV-Venlo

Please Payroll nieuwe shirtsponsor VVV-Venlo van Please Payroll

Door: Please Payroll  01-08-2009

Please Payroll en Eredivisieclub VVV-Venlo hebben hun handtekening gezet onder een sponsorcontract dat is ingegaan vanaf seizoen 2009-2010.

Algemeen directeur Edwin Prijden is zeer verheugd met de toetreding als nieuwe shirtsponsor van VVV-Venlo. “ Payrolling is een steeds bekender begrip aan het worden in het Nederlandse bedrijfsleven. Juist daarom is het voor ons van belang dat de reikwijdte en exposure van een sponsorcontract zo groot mogelijk is. Gezien het feit dat voetbal binnen Nederland nog steeds volkssport nr. 1 is, hebben we er bewust voor gekozen om een voetbalclub te sponsoren in de Eredivisie.”

“VVV-Venlo is een enorm ambitieuze club met echte ondernemersspirit. Dit had afgelopen jaar een promotie naar de Eredivisie tot gevolg. Deze promotie heeft VVV-Venlo landelijk op de kaart gezet en biedt kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst. Als landelijke payrollorganisatie hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en de insteek om deze groei ook in de komende jaren te continueren, maakt dat de ambitieniveaus van beide organisaties naadloos op elkaar aansluiten. Ook de overeenkomst in mentaliteit en de gunstige geografische ligging zorgt ervoor dat VVV-Venlo voor ons een perfect platform is om onze naam landelijk onder de aandacht te brengen.”