Tweede nominatie ondernemersprijs voor Please Payroll

Tweede nominatie ondernemersprijs voor Please Payroll van Please Payroll

Door: Please Payroll  23-10-2008

Payrollorganisatie Please Payroll is genomineerd voor de High Growth Awards 2008. De initiatiefnemer Port4Growth heeft dit deze week officieel bekendgemaakt. Eerder dit jaar is algemeen directeur Edwin Prijden namens Please Payroll genomineerd voor de prestigieuze titel ‘Entrepreneur of the Year 2008', georganiseerd door Ernst & Young. Beide ondernemersprijzen worden jaarlijks geïnitieerd om succesvol ondernemerschap in Nederland te stimuleren en te belonen.

High Growth Awards
Port4Growth organiseert dit jaar voor de tweede keer de regionale (Young) High Growth Awards. In zes regio’s worden twee Awards uitgereikt. De High Growth Award voor bedrijven die minimaal vijf jaar bestaan en de Young High Growth Awards die minimaal drie jaar bestaan. Please Payroll dingt mee voor de High Growth Awards, regio Zuid-Nederland. Als payrollspecialist is Please al ruim acht jaar actief in de markt.

Port4growth is het podium waar succesvolle groeibedrijven en gespecialiseerde dienstverleners elkaar zakelijk voordeel bieden en innovatie, groei en succes zichtbaar wordt. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt zowel kwalitatieve als kwantitatieve groei een belangrijker rol. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven. De partners van deze verkiezing zijn onder andere PriceWaterhouseCoupers, Rabobank en Reed-Elsevier. De officiële uitreiking van deze Award vindt plaats op dinsdag 18 november.

Entrepreneur of the Year
Ernst & Young organiseerde de Entrepreneur of the Year verkiezing in Nederland dit jaar voor de veertiende keer in de categorieën Master, Emerging en Accelerating. Edwin Prijden was namens Please Payroll genomineerd voor de laatste categorie. De Entrepreneur of the Year Award in categorie Master is uiteindelijk gewonnen door Ronald de Waal van WE International. Edwin Prijden ziet zijn nominatie als een enorme blijk van erkenning in ondernemersland.

Over Please Payroll
Please Payroll is in Nederland een toonaangevende payrollorganisatie die voor circa 500 ondernemers het juridische werkgeverschap en de hieruit voortvloeiende (juridische) verplichtingen overneemt.