Podotherapie Laarbeek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 9 , 5735 BJ Aarle-Rixtel, Noord-Brabant
De Peel, Laarbeek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Podotherapie Laarbeek

Een podotherapeut is een paramedicus met een wettelijk beschermde titel. Voor behandeling is een verwijzing van de huisarts of behandelend specialist nodig. De podotherapeut is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten welke voortvloeien uit een verkeerde voetstand of een verkeerd looppatroon. Ook behandelen podotherapeuten klachten aan knieën, heupen en/of rug die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut houdt zich daarnaast ook bezig met het behandelen van huid-en nagelaandoeningen, maar gaat ook preventief te werk.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podotherapie Laarbeek in Molenstraat 9, Aarle-Rixtel Noord-Brabant 5735 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Aarle-Rixtel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aarle-Rixtel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aarle-Rixtel Noord-Brabant, 5735 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824715]